vrijdag 16 april 2010 En we hebben Jack!

Antal: Er is inmiddels alweer bijna een week voorbij gegaan in Australië en er is veel gebeurd! Mijn eerste dagen alleen heb ik doorgebracht met het doorspitten van advertenties, telefoontjes plegen, campervans bezichtigen enzovoort. Druk, druk, druk dus! Gelukkig (nouja.. gelukkig) begon het na mijn eerste stralende dag in Perth flink te regenen en had ik dus ook weinig anders te doen.

Toen kwam de grote dag op woensdag, Ramon zou komen! Na een lange rit in de bus en een klein uurtje wachten op het vliegveld, hoorde ik dan eindelijk die bekende stem: 'Antje!!!'. Hij had de reis overleefd (na een reis van meer dan 16 uur in diverse vliegtuigen). 's Avonds hadden we een afspraak met twee meiden die hun campervan aan het verkopen waren. Ik had deze eerder al bekeken, nu Ramon nog. Dit zou uiteindelijk onze nieuwe (en mijn eerste) auto worden. Dan wisten we toen natuurlijk nog niet. We wilden hem eerst laten checken door een monteur om te kijken of we er wel minstens een maand mee konden overleven. Conclusie was dat er wel het een en ander aan moest gebeuren, maar dat we er een prima van aan zouden hebben. Toppie dus! Gelukkig waren de meiden bereid nog flink te zakken met de prijs, zodat we het gesleutel (nieuwe bandjes, nieuwe remmen, dus vrij noodzakelijk) ook kunnen betalen. Dat is vandaag inmiddels gebeurd en nu staat hij achter het hostel, klaar voor vertrek!



In Australië is het de gewoonte om je auto een naam te geven. Zeker als je er bij een lange reis afhankelijk van bent. Na een lange en verhitte discussie (de opties waren: Prins Willem-Alexander, Kirby en Saywer) hebben we uiteindelijk besloten dat hij 'Jack, The Flying Dutchman' gaat heten. Ramon wilde Jack (als in: Hit the Road Jack!) en ik wilde Flying Dutchman, vandaar.

Ramon is intussen druk aan het (net)werken en ik heb vandaag doorgebracht bij en in het zwembad, want het zonnetje schijnt gelukkig weer! Morgen gaan we op pad, door de wilde Outback (zonder telefoon ontvangst of internet), met onze Jack. Wish us good luck!

2 reacties:
Blogger Unknown reageerde op 17 april 2010 om 11:48

Dag lieverds!! Wat enorm gaaf dat jullie een auto hebben! Dat moet wel een leuke reis gaan worden. Heel veel plezier daar! En Antal, wanneer kom je precies terug? X  

Anonymous Carmen reageerde op 20 april 2010 om 14:46

Jeej!
Je smsje kwam ook weer aan, dus dat is fijn dat het telefoonverkeer gewoon werkt :D
Hoe is het verder? Slaan jullie elkaar de hersens nog niet in?
Of is het wel lekker knus met Jack whaha.
Kussss  

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Terug naar de voorpagina





juli 2009
augustus 2009
september 2009
oktober 2009
november 2009
december 2009
januari 2010
februari 2010
maart 2010
april 2010
mei 2010
juni 2010
Voorpagina


 

© Copyright 2009-2010. Alle rechten voorbehouden. Alle op deze website gepubliceerde teksten, foto's en video's zijn auteursrechtelijk beschermd. Overname zonder enige vorm van toestemming de auteurs is niet toegestaan.
Achtergrond door Antal Roos, vormgeving door Ramon Stoppelenburg.